javascript

6 maj 2012

Chipsters

Blev inbjuden för någon vecka sedan till Chipsters lanseringsevent för deras nya ekologiska chips. Där serverads ekokologisk skumvin och öl, och vad annat än chips! Till den nya ekofamiljen tillhör tre olika smaker av potatischips och gudomliga rotsakschips (som förblev min favorit). Endast ekologiska råvaror har använts i dessa produkter. Läs mer här.
Chipsexperten hemma gav "thumbs up" för alla smaker, men favoriten blev den med lök- och gräddfilssmak. Min var som sagt rotsakschipsen. Men jag tycker att det endast kunde vara palsternacka och rödbeta i påsen, potatisen var ett onödigt tillägg. Hoppas någon från Chipsters läser detta förslag!

Sasu Laukkonen, ägare av Chef & Sommelier, hade också en kort presentation under kvällen om användning av ekologiska råvaror och matlagningsfilosofin på C&S. Det är så fint att se någon som är så insatt i eko-och närmat som han! Han tipsade också om att små nässlor kan redan hittas i Berghäll, han hade varit och plocka dem inför kvällens middagspass. Så ni kan tänka er hur insatta de är i närmat!
Kan varmt rekommendera restaurangen ifråga. Var där förra vintern på middag var jag åt den bästa efterrätten någonsin. Mums.Fick en goodie bag med chips

2 kommentarer :

 1. Hej Kira! Härlig blogg du har! :) Var tvungen att köpa de här rotsakschipsen då jag läste om dem här. de var verkligen goda men jag tyckte att det ibland lämnade en konstig eftersmak i munnen..men de får nog bättre än godkänt. Lite synd är det ju dock att kilokalorimängden är den samma i dessa som i vanliga chips..lite credit sku man väl kunna få då man väljer rotsakschips istället för vanliga ;) -Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mia! Vad roligt att du hittat hit.
   Synd att du upplevde någon eftersmak, jag kände nog ingen....Men jo, kalorimängden är ju som sagt helt samma, men kanske de innehåller andra nyttigheter, man får ialla fall hoppas :o)

   Radera