javascript

11 okt. 2010

Logan (Not Brooke)

På restaurang Solna ordnades det en wine och food tasting kväll. Kvällens värd var själva vinmakaren Peter Logan från Logan wines. Vi åt en fem rätters middag med passande viner till. Jag fick äran att sitta brevid herr Logan vilket var sjukt intressant! Han blev översvämmad med frågor angående hans viner och metoderna de använder. Jag lärde mig en massa nya saker angående vin. Det var så härrligt att snacka med någon som var så entusiastisk av det de håller på med. Det vill jag bli som stor, en entusiast. En bra plan eller hur?

Kvällens favorit förblev Logan Sauvignon Blanc, oj söta öde vad det var gott! Tyvärr, tyvärr, tyvärr får man det inte ifrån Alko MEN du har en chans att smaka på den ljuva smaken på restaurang Solna. Så gå dit, marsch!

PS: Peter sade att de behöver alltid ett par extra händer i april/mars månad. Vem kommer med mig och plocka druvor under nattens mörker i Aussinas outback?

1 kommentar :

  1. Mukava idea, jos jaksat opiskella viinejä !
    Ihana kuunnella tuollaista asiantuntijaa, kuin esim tuo Mr Logan ! Luomutila ja Australiassa, kyllä minä mielelläni lähtisin sinne tutustumaan ja keräämään rypäleitä!
    Olis kiva saada tietysti ostaa noita viinejä jostain, niin ei tarttis ravintolassa istua ja maistella.

    SvaraRadera