javascript

31 okt. 2010

Wikberg.Björck.Aremo.

Igår var en så sjukt lyckad dag. Började med att fynda på loppis, och jag verkligen fyndade. Jag hade funderat på att köpa restaurang Farangs nya kokbok var killarna (Matti Wikberg och Tomi Björck) blottlägger alla deras tekniker och recept. Som ny kostar boken kring 40 euro, var fem före att köpa den från Adlibris men sedan ångrade jag i sista sekunden. Som tur. Hittade boken på loppis för 5 euro (!!). Plus att jag fynda Markus Aremos, La Table kokbok också. Perfekt! Skall definitivt gå på loppis oftare.Dag och natt

Ljuvliga marmelader, DeliDeli

Parmesan direkt från Italien

Handgjord finsk choklad

Efter loppis bar det av till mat och vin mässan. Härligt att bara njuta av godsaker och vin. På tal om Farang, så var killarna på plats och hade en föreläsning om deras koncept samtidigt som de förberedde snacks åt publiken. Tyvärr fick jag inga bilder på härligheterna för vi var alldeles för många i publiken i förhållande till maten. Så man fick ta sig fram "kyynärpää taktiikalla" för att få smakprov. Och jag ville definitivt inte bli utan mat.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar