javascript

16 okt. 2015

Ruokassipalvelu Keittiökaveri ja max 30 min

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata raaka-aineet suoraan kotiin ja kokkailla herkullisia aterioita max 30 min -kirjasta. Samalla helpotat arkea kun kaupassa ei tarvitse seikkailla eikä viikon menuta tarvitse itse miettiä, näin sinulle jää enemmän aikaa perheelle ja harrastuksille. Eikö kuulostakin hyvältä?
Perustajat Markus ja Susanne

Keittiökaveri -ruokakassipalvelu ja uusi kirjani on lyönyt hynttyyt yhteen neljäksi viikoksi. Jokainen viikko ja ruokakassi sisältää yhden reseptin keittokirjasta. Valittavana on eri ruokakasseja, esimerkiksi kolmen tai viiden päivän kassi. Voit siis valita omiin tarpeisiin sopivan kassin, kaikki ruoat ovat mitoitettu neljälle hengelle. Voit tilata ja tutustua vaihtoehtoihin tästä. Kotiovellesi kuljetetaan siis ruokia varten tarvittavat, laadukkaat raaka-aineet ja herkulliset reseptit kuvineen. Kätevää, eikö?

Viikon 44 ruokakassista (joka on tilattavissa 19.10 asti) löytyy oma lempparini kirjasta, nimittäin mausteista karitsaa paahdetulla bataatilla. Kyseisen viikon muutkin ruoat kuulostavat myös erittäin herkulliselta, joten kannattaa pistää tilaukseen!

Mikä parasta, niin TrulyKiran -lukijat saavat 7 euron alennuksen tilauksesta koodilla TrulyKira. Eli nyt kannattaa hyödyntää tarjousta ja kokeilla tätä arkea helpottavaa palvelua. Ensi viikolla on myös luvassa arvonta, jossa voit voittaa kolmen päivän ruokakassin kotiin kokeiltavaksi.

Herkullista viikonloppua!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar