javascript

12 okt. 2015

Max 30 min ja arvonta!

Toinen keittokirjani, max 30 min on täällä! Tai oli, ensimmäinen painos on huhujen mukaan myyty loppuun!!? Ihan mieletöntä! Suuri, nöyrä kiitos kaikille keittokirjan ostajille. 

Kesän aikana koottu kirja näki siis vihdoin ja viimein päivänvalon. Vaikka en ole esikoiskirjailija, niin voi että miten julkaisu silti jännitti. Eniten jännittää se, että miten kirja vastaanotetaan. Onko siinä liikaa tai liian vähän? Kuitenkin liian monimutkaista vaikka yksinkertaista on tullut luvattua? Entä sitten kuvat? Miltäköhän ne näyttävät kansien välissä? Sitten sitä aina miettii, että mitä olisi voinut tehdä erilailla, kehittää jotain reseptiä vieläkin pidemmälle, lisätä tai ottaa pois. Mutta jossain vaiheessa täytyy vaan luovuttaa ja päästää irti. Se on minun tyyliselle perfektionistille hyvin vaikeaa. Kaikesta tästä huolimatta olen oikein tyytyväinen ja ylpeä kirjastani. Siitä tuli minun näköinen ja alkuperäisen idean mukainen, mikä on tärkeintä. Max 30 min -kirja lupaa teille nopeampaa ja terveellisempää arkea. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että mauista ja kokkailun iloista pitäisi luopua. Resepteissä kasviksia käytetään monipuolisesti, lihaa kohtuudella ja tuoreita yrttejä runsaasti. Haluan, että kirjaa todella käytetään arjen askareissa, ettei se jää kahvipöydän koristeeksi. Räikeä ulkoasu piristää ja houkuttelee kokkailemaan.

Kaikki tämä ei olisi ollut mahdollista ilman huikeaa kustantajaa. Tässä välissä haluan kiittää Cozy Publishing -kustantamon mahtavia naisia, jotka ottivat ideani avosylin vastaan ja toteuttivat unelmani. KIITOS! Erityiskiitos Tuukka Koivistolle, joka suunnitteli ja toteutti kirjan modernin lookin.

Nyt haluaisin kuulla, miten te rakkaat lukijat teette arjen kokkailusta nopeampaa mutta sitäkin herkullisempaa. Vastaajien kesken arvon 2 kpl max 30 min -keittokirjaa, jee!

Muista kommentoinnin yhteydessä laittaa sähköpostiosoite kommenttikenttään. Arvonta päättyy maanantaina 19.10 klo.21.00. Voittajille ilmoitetaan sähköpostin välityksellä.


60 kommentarer :

 1. Tämä olisi ihana apu arkeen :)

  annukka_kervinen@luukku.com

  SvaraRadera
 2. Hyvien ohjeiden avulla kokkailu sujuu nopeammin :)
  jen-ny93@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Onneksi olkoon! Mahtavaa helpotusta arkeen :)
  Elluss@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Die wundervolle Frau, die mir einen Kredit gegeben hat und heute schuldenfrei ist
   Es gibt jemanden, den ich in meinem Leben schätzen muss, Frau Susanewolfgang und ihre Kreditfirma, die mir kürzlich einen Kredit gegeben haben, um mein Leben aufzubauen und mich für immer aus der Schuldensklaverei zu befreien.
   Dank der gutherzigen Frau, die mich vor finanziellem Stress bewahrt hat und heute, nach vielen schlechten Erfahrungen mit vielen Kreditinstituten, wieder schuldenfrei bin, hätte ich nie gedacht, dass es so einen guten Kreditgeber bis zu einem Freund von mir noch gibt stellte mich dieser wunderbaren Frau SUSANE WOLFGANG Kreditgesellschaft vor, die mir einen 3%-Kredit gegeben hat, ich habe endlich 8.000 Euro bekommen, habe mein eigenes Geschäft, auch Sie können schuldenfrei sein, suchen einen Kredit für die Existenzgründung, einen Autokredit, eine Hausrechnung oder Studiengebühren, kontaktieren Sie uns noch heute jederzeit per E-Mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
   WhatsApp; +447537146783

   Radera
 4. Ibland skär jag och förbereder ingrediebserna färdigt. Sen är det senare bara att snabbt tillaga då det är dags.

  SvaraRadera
 5. Painekattila, vakuumikone, pakastin ja illalla leipätaikina valmiiksi sekoittamalla. Siinä muutama arjen helpottaja. Kaikkein paras olisi, kun malttaisi suunnitella eräänlaisen ruokalistan vähän ennakkoon ettei aina hakisi viimeisessä hädässä niitä reseptivinkkejä!

  SvaraRadera
 6. Oi, tämä kirja olisi ihana! Mä yritän kokata kaapin tyhjäksi, hauskinta on ns. nyhjäistä tyhjästä. Ja hienoa, miten kirja on menestynyt, hyvä Kira! Onnea!

  SvaraRadera
 7. Ruokalistat tehty aina muutamaksi viikoksi kerrallaan (niitä voi toki muokata matkalla), ennakointi ja iloinen mieli. :) Ja totta kai herkulliset ja hyvät reseptit! :)

  SvaraRadera
 8. Saimme vähän aikaa sitten anopilta leivänpaahtimen (edellinen oli mennyt rikki pari vuotta sitten) ja sen myötä olen kokenut valaistumisen. Kuinka pärjäsimme ennen paahdinta, sitä en tiedä. Teen usein bruschettoja salaatin kylkiäiseksi paahtamalla leivänpaahtimessa leipäviipaleita, hieromalla niitä halkaistulla valkosipulinkynnellä ja halkaistulla tomaatin siivulla, lopukse lorautan päälle oliiviöljyä ja ripottelen suolankukkasia. Tähän kaikkeen menee ehkä 2 minuuttia. Lounaaksi saatan joskus tehdä ruokaisan bruschetan lisäämällä leivän päälle täytettä mitä milloinkin sattuu löytymään. Olen tämän kapistuksen hyödyt huomattuani pakastanut hyvästä leivästä leikattuja siivuja, jolloin leipää ei koskaan mene hukkaan ja aina on varastossa melkein tuoreen veroista leipää. Paahdin tosin antaa jo kuivuneellekin leivälle vielä uuden elämän. Toinen suosikkini on herbie, vesiviljelyjärjestelmä, jossa kasvatan yrttejä (pidän järvikylän yrttejä hengissä useita kuukausia).

  Jos tarvitsen ruokaa alle 5 minuutissa (lounas, myöhäinen kotiutuminen, jatkot), teen yleensä munakkaan ja vihreän salaatin. Tähän tarvitaan 2-3 munaa/henkilö, voita, suolaa ja pippuria sekä yleensä jotain seuraavista; tryffeliöljyä (yleensä suosikkini) tai parmesania (tai muuta juustoa) tai yrttejä yrttitarhastani. Munakas tehdään kaasuliedellä Julia Childin tapaan jolloin valmistus on todella nopeaa, ja lopputulos mehukas. Vihreän salaatin vinaigretteä minulla on yleensä aina jääkaapissa, sillä teen kerralla isomman satsin vanhaan Dijon-purkkiin.

  Aika usein nopeat ratkaisut perustuvat siihen, että jotain on jo tehty etukäteen, kuten edellä mainittu ranskalainen vinaigrette-kastike.

  Haluaisin kiittää mahtavasta blogistasi! Tein tänä syksynä sinun ohjeellasi maailman parasta kantarellirisottoa ja risotto oli ehdottomasti nimensä veroinen. Sait minut viimein tekemään ruskistettua voita ja olen myyty. ;) Pakastin saaliskantarellit valmiina pyreenä, joten risoton tekeminen on jatkossa nopeaa. Kiitos ja hyviä viboja!
  -Linda

  SvaraRadera
 9. Suunnittelen aina mahdollisimman hyvin viikon ruuat etukäteen, tällöin säästää aikaa niin keittiössä kuin ruokakaupassa, eikä heräteostoksia tule (ehkä;) niin usein. Tärkeintä arkiruuassa on terveellisyys ja monipuolisuus, tykkään tehdä eri reseptejä ja muunnella niitä aina sen mukaan mitä kaapeista löytyy, yksi arkiruokasuosikkini on kvinoasalaatti - aineita voi lisäillä ja muunnella aina paahdetuista juureksista erilaisiin kasviksiin ja palkokasveihin. :) erilaiset wokit ja keitot ovat myös suosikkejani! Niitä voi myös muunnella monin eri tavoin jolloin ei tule kyllästymistä - tosin en varmaan ikinä kyllästy itsetehtyyn porkkana tai bataattikeittoon.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja sähköposti unohtui! ellaraxila@gmail.com

   Radera
  2. Ja sähköposti unohtui! ellaraxila@gmail.com

   Radera
 10. Onnea uudesta kirjasta! Paras apu kokkailuun on tuttu; hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kerran viikossa käy kaupassa ja suunnittelee ruoat etukäteen. Tästä on ollut kovasti apua kiireisessä arjessa, tulee myös testattua uusia reseptejä ja makuja. paksy@me.com

  SvaraRadera
 11. Minä teen yleensä aina salaatin, johon jtn kalaa, kanaa ja juureksia. Uuniin vaan ja pilkotaan perussalaattipohja. Riippuen aina vähän tarjouksista kaupoissa teen ostokset. Suunnittelen myös vähän ennalta mitä laittaisin. Paljon onnea uudesta kirjasta! Näyttää upealta. lamerinquecit@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Koko viikon ruokien suunnittelu helpottaa arkea huomattavasti!
  maria.knpp(at)gmail.com

  SvaraRadera
 13. Mulla/meillä tulee yleensä ostettua parin reilun aterian ainekset kerralla, ja sitten tehtyä yksi tai kaksi isompaa satsia viikossa. Vähän tylsää, mutta helpottaa meidän elämää. Ja hyvää ruokaa syö mielellään useampaankin päivänä. Keitot, papu-/kikhernepohjaiset salaatit, piiraat ja paistit toimivat ja jopa paranevat seuraavaan päivään levätessään.

  SvaraRadera
 14. Mä yleensä suunnittelen muutaman ruoan etukäteen. Selkeät maut ja mahdollisuuksien mukaan laadukkaisiin raaka-aineisiin panostaminen ovat omille makunystyröille mieleisimmat vaihtoehdot. Ostin torilta nipun porkkanoita, rouskuttelin ne menemään samantien, eivät jääneet nahistumaan.Sinkkutaloudessa tulee hyödynnettyä pakastinta, vaikka se ei välttämättä lisää herkullisutta mutta pyrin minimoimaan hävikin. sunny3 at luukku.com

  SvaraRadera
 15. Arkiruoat yritän pitää simppeleinä ja teen nopeasti kypsyviä ruokia, viikonloppuisin on sitten enemmän aikaa haudutella. :)
  piivoitto@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Tosi kiinnostavan näköinen tuo uusi kirjasi! Koetan viikonloppuna tehdä isompia annoksia, patoja ja muita, joista voi sitten jatkojalostaa pastakastiketta, salaattia tai vain lämmittää. Savulohi on myös näppärää, siitä saa nopeasti piirakan, pastakastikkeen, salaatin...

  SvaraRadera
 17. Onnea uudesta kirjasta ja hyvästä vastaanotosta ! Alkuviikon ruuat tehdään sunnuntaina jotta siirtyminen harrastuksiin on mahdollista edes jotenkin ajoissa, Loppuviikosta aikataulu on löysempi ja ehtii paremmin kokkailemaan.

  SvaraRadera
 18. Onnea uudesta kirajasta ja hyvästä vastaanotosta ! Alkuviikon ruuat valmistellaan sunnuntaina jotta siirtyminen harrastuksiin onnistuisi ajoissa. Loppuviikolla aikataulu on löysempi ja ehtii kokkailemaan enemmän.

  SvaraRadera
 19. En ole vielä onnistunut saamaan kokkailusta nopeaa mutta terveellistä ja herkullista... tämä kirja tulisi tarpeeseen :)
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Onnea Kira kirjan johdosta ja mukavaa syksyä sinne!
  Viime aikoina hifistely :) ja kaiken uuden kokeilu on vaihtunut hyvin suunniteltuun (lähes aina) kaupassa asiointiin, taloudellisiin tarkan markan ostoksiin laadusta tinkimättä. Perinneruoat on nyt in ja teen isomman satsin kerralla (ruumiillista työtä tekevä raavas mies ei pärjää pienillä piperryksillä) josta riittää useammaksi päiväksi. Hyödynnän mahdollisimman paljon leivinuunia, samassa lämmössä paistuu vaikka mitä. Tähteet syödään/tuunataan. Hävikki on vähäistä (vrt ennen vanhaan...).
  Jos sattuisi onni potkaisemaan, ei taida nimmaria tulla tähänkään kirjaan ? :)

  SvaraRadera
 21. Teemme aina isompia annoksia, joista sitten pakastamme kiireisimpiä päiviä varten. Usein tulee syötyä kaksi päivää peräkkäin samaa ruokaa. Hukkaan meiltä ei mene mitään, ostetaan vain tarpeeseen.
  Onnea uudesta kirjastasi!

  SvaraRadera
 22. Suositaan kotimaisia kasviksia, tehdään isompia määriä ja sitten pakkaseen/syömme useampana päivänä samaa :)
  ameliarose211@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Suositaan kotimaisia kasviksia, tehdään isompia määriä ja sitten pakkaseen/syömme useampana päivänä samaa :)
  ameliarose211@gmail.com

  SvaraRadera
 24. Pyrin tekemään isompia annoksia ja pakastamaan niitä. Pakastimesta on ihana ottaa silloin, kun ruuanlaitto ei jaksa napata :) Yritän välttää eineksi ja valmisruokia, mutta joskus sallin nekin itselle -voimavaroja säästellen.
  miianblogi(at)suomi24.fi

  SvaraRadera
 25. Oon ihastellut tätä netissä, mutta kirjakaupasta en ole vielä löytänyt.. Olisipa ihana lisä vaalittuun ruokakirjakokoelmaani!
  tuovikangas(at)gmail.com

  SvaraRadera
 26. Kirjan reseptit vaikuttaa ihanilta ja auttaisivat arjen keskellä! Onnea hienosta kirjasta!
  kuusela_annika(at)hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Suosin laatikko- ja keittoruokia!
  /leena

  SvaraRadera
 28. Arkeni kokkailut helpottuvat huomattavasti sillä, että ostan sekä kuivakaappiinettä jääkaappiin perusainekset aina takaisin edellisten loppuessa. Tällä keinoin saa sunnuntai-aamuisinkin kokkailtua ystävien kanssa herkullisen lounaan joutumatta käymään kaupassa. Tärkeimmät raaka-aineet joita keittiössäni on aina ovat inkivääri, lime, valkosipuli ja chili. Kuivakaapeista taas löytyy takuuvarmasti riisinuudelia (arvaatko jo että olen aasialaisen ruoan ystävä?). Kauan olen etsinyt yksinkertaisen ruoan kaunista keittokirjaa. Osuisipa arpaonni!
  Aurinkoisin terveisin, Silja Minkkinen
  silja.minkkinen@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Arjen kokkailu nopeutuu ja helpottuu, kun suunnittelee ja ostaa tulevien päivien tarvikkeet etukäteen ja suunnittelee hieman mitä aikoo syödä. Ja aina on hyvä pitää jemmassa jotakin pahan päivän varalle, jos kaipaa nopeaa lohturuokaa. Suosin tuoreita yrttejä, ne sopivat mihin vain! Ja varmasti lisää inspiraatiota arjen nopeaan kokkailuun toisi tämä upea keittokirja! :)

  sähköposti: santra89@gmail.com

  SvaraRadera
 30. Älskar mat som smakar, lagar all mat åt barnen och vill ha bra mat åt dem, gärna närproducerat om möjligt. Tänker nog ut att köpa allt färdigt och Nu skulle det behövas lite vinker och ett stort plus är just att det inte skulle ta länge, max 30 min.

  Mail: marika.stahl@gmail.com

  SvaraRadera
 31. Itse olen nyt äitiyslomalla, joten minulla on aikaa käydä ruokakaupassa rauhassa ja itse asiassa olenkin aina rakastanut ruokakauppoja ja siellä "haahuilua". Rakastan myös listoja, joten suunnittelen etukäteen muutaman päivän ruuat ja hankin sitten listojeni kanssa kaiken tarpeellisen kaupasta. Lisäksi jääkaapissamme löytyy aina tietyt perustarvikkeet, joita ilman perheemme (tai oikeastaan minä) ei pärjää mm. erilaisia vihanneksia, bataattia, kikherneitä, juustoja, maitoa, kermaa, munia, luonnonjugurtteja ja hedelmiä. Erilaisilla vihanneksilla pääsee kyllä pitkälle ja saa kivasti vaihtelevuutta ruokiin.

  speuhkur@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Suunnittelen ja teen kauppalistoja. Teen kerralla isompia määriä ruokaa (perheessämme kolme isoruokaista lasta :)) enkä koskaan heitä ruokaa pois, yleensä sitten pakastan :) sinipit@gmail.com

  SvaraRadera
 33. Tosi kiva arvonta, mukana siis :) Itse tykkään suunnitella viikon ruuat etukäteen, mutta silti tykkään tehdä ruokakaupoissa heräteostoksiakin vähän turhan usein...

  VirtaHenna@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Kiva arvonta, mukana! Onnea kirjasta, vaikuttaa mielenkiintoiselta! Itse olen ruokaostosten kanssa vähän tuulella käyvä enkä juurikaan suunnittele ostoksiani etukäteen. Toisaalta en koskaan heitä ruokaa pois, vaan lämmittelen sitten useamman päivän tai laitan pakkaseen.

  myymeri@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Teen isoja annoksia ruokaa ja laitan pakkaseen, sieltä on sitten helppo lämmittää esim. lounasta. paivi.pitkanen5@luukku.com

  SvaraRadera
 36. Yritän hyödyntää kaikkea, mitä jääkaapista löytyy. Pyrin siis kokkailemaan kaikkea jämistä. Ei tarvi aina käydä kaupassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  SvaraRadera
 37. Oi miten kiva arvonta, ehdottomasti mukana!
  Arkisin teen helppoja lapsille maistuvia ruokia, joista riittää useammaksi päiväksi. Viikonloppuruokia tykkään suunnitella enemmän etukäteen ja hankin hyviä raaka-aineita.
  Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

  SvaraRadera
 38. Arjen kokkailussa on parasta, kun melko tyhjästä jääkaapin sisällöstä saakin yllättäen loihdittua perheelle aterian, jota haluaa valmistaa toisenkin kerran. Miten riemastuttavaa se on!
  Ideoita toki saisi aina olla lisää ja siksi kirjasi kuulostaakin fantastiselta.

  SvaraRadera
 39. Leivänpaahtimella uusi elämä kuivuneille ja pakastetuille leivonnaisille. Tuoreena pakastettu sämpylä muuttuu uudelleen tuoreeksi kun sen sulattaa jättämällä se paahtimen päälle: alapuolelta tuleva lämpö sulattaa ja samalla rapeuttaa kuoren. Ruisleipä sulaa juuri sopivaksi kun ottaa pakasteesta ja käyttää paahtimessa. Käytössä myös facebookista opitut konstit: kyljellään olevassa paahtimessa lämmitetään riisipiirakat, lämpimät leivät ja lihapiirakat. Tavoitteena mikroaaltouunin käytön vähentäminen, nopeus ja hävikin minimoiminen. johanna.pirttinen@gmail.com

  SvaraRadera
 40. Jääkaapista löytyy aina monipuolisesti raaka-aineita, mikä helpottaa jo paljon! Tomaattimurskasta saa näppärästi loihdittua keiton hetkessä, se on lemppari pikaruokani.
  mmyheartishere@gmail.com

  SvaraRadera
 41. Suunnittelen koko viikon ruuat kerralla, ostan tärkeimmät raaka-aineet etukäteen. Onneksi kauppahalli on lähellä, niin sieltä voin kätevästi hakea raaka-aineet, jotka tarvitsen ehdottoman tuoreena kyseisenä päivänä (esim. kala). Herkullisen ruuan takaa lähi- ja luomuruuan suosiminen. Omistan useita ruokakirjoja (mutta joukkoon mahtuu vielä) ja hyödynnän kirjoistani (aarteistani) löytämiäni reseptejä. Onnittelut uudesta kirjasta! syrjalainensuvi@gmail.com

  SvaraRadera
 42. Olen oppinut soveltamaan! Jos ei liiemmin ole aikaa, en etsi mitään uusia reseptejä, vaan käytän luovasti niitä aineksia mitä kaapista löytyy.

  mustikkapusu (a) gmail.com

  SvaraRadera
 43. Katson mitä jääkaapissa on ja mietin mitkä maut sopisivat yhteen. Tähän yhdistän kuivtarvikkeet. j.merk@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. Hyväksi havaituilla nopeilla resepteillä =). Viikonlopulle säästän uudet reseptitestailut. Mukaan kivaan arvontaan.
  siinatar@gmail.com

  SvaraRadera
 45. Hyväksi havaituilla nopeilla resepteillä =). Viikonlopulle säästän uudet reseptitestailut. Mukaan kivaan arvontaan.
  siinatar@gmail.com

  SvaraRadera
 46. Viikottaiset valmiiksi suunnitellut ruokalistat ovat ehdoton pelastukseni: terveellistä, monipuolista, herkullista ja enimmäkseen nopeatakin :)

  Kopi manis

  SvaraRadera
 47. Soveltamista ja suunnittelua sopivassa suhteessa! Kun lukee keittokirjoja ja katsoo kokkiohjelmia, mieleen tarttuu paljon ideoita, joita tulee sitten käytettyä. :)
  leevilotta at luukku.com

  SvaraRadera
 48. Olen hidas kokki ja teen isoja annoksia, joista syö useamman kerran. Muutama nopea vakiruoka on, mutta niitä saisi olla enemmän! lottal (at) gmail.com

  SvaraRadera
 49. Jag försöker alltid på söndagarna färdigt planera maten må-to, så är det enklare att på måndagen storhandla och sedan vet man färdigt varje dag menyn. Går ingen tid till att första stressa i butiken och eller granska skåpen för inspiration. /Ramona

  SvaraRadera
 50. Teen usein aika monta asiaa samaan aikaan :) Salaatin voi esim tehdä kun paistaa jotakin :)

  jolannian@gmail.com

  SvaraRadera
 51. Onnittelut kirjasta Kiraseni!

  Munakkaat, pastat, salaatit. keitot eli valitsen listalle kaikkea, joka valmistuu suhteellisen nopeasti. Repertuaarin laajentaminen ei haittaisi ollenkaan.

  SvaraRadera
 52. Onnea kirjasta! :)

  Minä olen vähän tuulella käyvä ruokaostoksia tehdessä, sillä yleensä ostan sitä mitä tekee mieli ja myös vähän tarjousten mukaan :)

  anna_88@luukku.com

  SvaraRadera
 53. Tämän tarkoituksena on tiedottaa suurelle yleisölle, että Daniel John, yksityinen lainanantaja on avannut taloudellisen mahdollisuuden kaikille, jotka tarvitsevat taloudellista apua. Annamme lainaksi 2 prosentin korkoa yksityisille, yrityksille ja yrityksille selkeillä ja ymmärrettävällä ehdolla. ota meihin yhteyttä sähköpostilla, jotta voimme antaa lainaehdotamme osoitteessa danieljohnhome@gmail.com

  SvaraRadera
 54. Tarvitsetko helppoja ehtoisia yritys- tai henkilökohtaisia lainoja? Me
  tarjota kaikenlaisia lainoja 3%: lla, ota meihin yhteyttä tänään
  james.smithfundsloan@gmail.com
  Koko nimi:
  Lainan määrä:
  Kesto:
  Puhelinnumero:
  Maa:
  Osoite:
  Ota yhteyttä nyt: james.smithfundsloan@gmail.com
  whatsapp. + 1 (323) 208-0037
  Parhain terveisin,
  Herra James Smith

  SvaraRadera
 55. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

  business? contact us now with your details to get a good

  Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

  Do you need Personal Finance?

  Business Cash Finance?

  Unsecured Finance

  Fast and Simple Finance?

  Quick Application Process?

  Finance. Services Rendered include,

  *Debt Consolidation Finance

  *Business Finance Services

  *Personal Finance services Help

  Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
  Call or add us on what's App +91-7428831341

  SvaraRadera
 56. Hyvää päivää

  Tarvitsetko lainaa kaikkiin tarkoituksiin? Onko sinulla taloudellisia ongelmia? Bridge Finance taataan tarjoamalla rahoituspalveluja asiakkaille edullisella korolla. Lainamme ovat yksinkertaisia ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa budjetin 2 prosentin korolla budjetissasi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä nyt (bridgecoparate@gmail.com)

  SvaraRadera
 57. Annamme lainoja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Tarjoamme vähintään 5 000,00–10 miljoonaa dollaria ja alhaisella 3%: n korolla: enintään 25 vuotta tarvitsemastasi lainasummasta riippuen. asiakkaiden tulee olla yli 18-vuotiaita. Tämä lainakanta on 100% takuu vakaville asiakkaille saadaksesi lisätietoja lainasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: protonloan2020@hotmail.com

  SvaraRadera