javascript

28 nov. 2012

Favoriter i repris

Saknar du idéer för plockmat till lillajulsfesten? Rekommenderar varmt crostini med rödbetspesto, snittar med parmaskinka och dadelkompott, getostbollar med pepparkakssmulor och avslutningsvis cake pops! Mums säger jag.


5 kommentarer :

 1. Ordnade fest på veckoslutet och det som gjorde störst succé bland gästerna var från din blogg, laxpastrami och crostini med rödbetspesto. Tack för recepten!

  SvaraRadera
 2. Jag använde mig av dina tips nu på nyåret! Både dadelsnittarna med parmaskinka och rödbetscrostinin gjorde succe! Tack :) Sen undrar jag också om det var dig jag såg skymta i masterchef reklamen för en stund sen?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad kul att snittarna var en succe!
   No comments på det sistnämda ;)

   Radera
  2. Haha! Så då var det du alltså... Jag skall heja på dig varje avsnitt :)

   Radera