javascript

9 dec. 2011

Syökää (luomu) kanaa!

Har glömt att dela med mig här på bloggen att jag deltog i en tävling här någon månad sedan, och jag var en av två som vann! :D...Haha. Pajuniemi har kommit ut med finsk, ekologisk fryst kyckling, så de ville ha recept till det. Som pris får jag ett paket med olika ekologiska varor från Pajuniemi. How cool is that ;)!

Olen unohtanut kertoa että osallistuin Pajuniemen luomukana reseptikilpailuun jokunen aika sitten. He ovat tuoneet markkinoille suomalaisen luomukanan pakasteena, ja reseptini oli yksi onnekkaista joka voitti! Ensi viikolla kotiovelle tuodaan sitten luomutuotepaketti. Jee! Jos kanaa löytyy paketista niin lupaan postata reseptin kuvineen tänne blogiin.

15 kommentarer :

  1. Onnea! OLen ylpeä susta :)))

    SvaraRadera
  2. Oli vaan kiva tunne voittaa kilpailu ekaa kertaa ikinä :D

    SvaraRadera
  3. Kirppu, jatka samaan tahtiin, niin maailma on sinun!! Iso hali!

    SvaraRadera
  4. Joo mamma ei tämä niin maailmaa mullistava juttu ollut, pieni piristys arkeen vaan :o)

    SvaraRadera
  5. jeeeeeeeee!!!! Kerro sit heti mitä kivoja ylläreitä saat;) Bongasinkin sitä luomu kanaa stokkalta. Eli jeshh, nyt voin nauttia jälleen kanaakin hieman paremmalla omalla tunnolla!:)
    t.jenni

    SvaraRadera
  6. Jeee! Joo kerron :o)....

    Mitäs se kana maksoi stockalla? Muistatko? S-Marketista sai ranskalaista luomukanaa 9,90 kilo. Se oli aika hyvä hinta, mutta maku ei nyt ollut mitenkään poikkeava, jos esim. vertaa ranskalaiseen maissikanaan (ei luomu).

    SvaraRadera
  7. En kyllä muista:/ En kattonu ... musta on vaan outoo jos vielä saa luomu kanaa kun mun täti kertoi että siinä menee vielä aikaa ennenkun pystyy tuottamaan luomukanaa koska ne joutuu kasvattaa useampia kanoja ja niiden jälkeläisiä koska nää perus broilerit on niin teollisia jo ettei pystyi normeja kanoja edes olemaan yhtäkkiä... jotain tollasta...

    Ja Stokkan lihatiskillä ne sano että menee vielä aikaa ennenkun tiskiltä niitä saa... Eli et mitä toi pakaste kana sitten oikein on?? En ole ehtinyt tutustumaan oikein... Joka tapauksessa ajattelin kokeilla sitä nimittäin en ole piiitkään aikaa kanaa syönyt, paitsi luomu munia;)

    t.J

    SvaraRadera
  8. ...tai nyt tiedän enemmän. Luin paljon Pajuniemen sivuilta:)

    SvaraRadera
  9. Jep, eli luomukanat saa kasvaa broileria pidempään (melkeen vuoden verrattuna broilerin surulliseen 30-40 päivään). Ja sitten ne saa luomurehua ja vissiin saa myös tipsutella hieman suuremmalla alueella/ulkona.

    SvaraRadera
  10. Hurrraaaaa och ett bamze gratulis!!!

    SvaraRadera
  11. Gratulerar! Väntar med spänning på en massa fina luomu-recept =)

    SvaraRadera
  12. Nämen tack Hanna ;)...Får se vad vinstkorgen innehåller!

    SvaraRadera
  13. jee hyvä kirppu! mulla tulee aina ihan mieletön nälkä kun käyn kattelemassa näitä sun herkku ruokia..oon niin kade jukkikselle! ihanaa alkanutta vuotta!
    laura (jennin)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heei Laura :o)
      Pitkästä aikaa! Kiva että luet ja kommentoit mun blogia, se piristää aina!!

      Kram

      Radera