javascript

17 dec. 2011

Störd

Jag blir så störd. När jag lagar mat åt mig och JP så blir det alltid så lyckat. Men direkt när det är några mer så blir det misslyckad. Buu....Varför?? Ikväll var ett gott exempel. Ankan smakade konstigt, var segt, hade inte stekt fettet tillräckligt, skurit för tjocka skivor.... och jag var fullt medveten om detta? Kanske man försöker för mycket? Men jag ville få ut rätterna så fort som möjligt...Men det finns ju inget problem som ett gott rödvin inte kunde fixa ;)....Faktiskt den bästa Pinot jag druckit. Djup både i färg, doft och smak. Tack mamma!!

Over and out.

4 kommentarer :

 1. Nuppu, ankka oli HYVÄÄ ja seura oli hyvää, kaikki oli hyvää ja meillä oli ihanaa!! Tack alla som var med!!

  SvaraRadera
 2. Niin niin , ehkä olen liian kriittinen siiten :o)....Kiitos!!

  SvaraRadera
 3. Ainahan sun ruuat on superhyviä!

  SvaraRadera
 4. Kiraa.. Gissa vad ;)

  http://charandthecity.indiedays.com/2011/12/24/korulahjaa/

  GOD JUL! Kram

  SvaraRadera