javascript

25 okt. 2011

Angry birds

Hade igår lagt tid på att laga riktigt goda och härliga kåldolmar. Jag hade köpt älgmaletkött, offrat mina trattkantareller och köpt en stor ekologisk savoy kål.
Idag ringer min sambo och säger att kråk-helveten har käkat upp alla dolmar!!?
Hade alltså lagt dem ut på balkongen (lindat in dem i platstfilm och folie) övernatten, av den orsaken att en hylla i kylskåpet gått sönder.

Jävla kråk-helveten!

Det ända positiva med det hela är att vi hann käka av dem igår och att jag ännu har en halv flaska rödvin kvar.

A very angry bird...

Tein eilen illalla kaalikääryleitä. Olin ostanut puoli kiloa hirven jauhelihaa, uhrannut osan suppilovahveroistani. Sitten jotkut harakanpaskat tulevat ja syövät kaiken?? Siis mitä? Olin laittanut kääryleet (pakannut tietenkin tiukkaan pakettiin) parvekkeelle yön yli, koska jääkaappimme hylly on rikki. 


Paska sanon mä. Nåh, onneksi on vielä puoli pulloa punkkua jäljellä, millä voin turruttaa kiukkuni kaikkia maailman variksia kohtaan!

2 kommentarer :

  1. Hitchcockin linnut arvaan minä! Ihastelin itse maanantaina tilhiä, joita oli parvi omenapuissa helistelemässä. Mutta, mutta .... myöhemmin huomasin että helistely ei ole ainoa asia, jota parvi oli ehtinyt tehdä. Autoni oli yltäpäältä rapattu sillä itsellään ;;;( Ja se oli sementinkovaa.
    mamam

    SvaraRadera
  2. Haha, sullakin siis ollut mukava kokemus linnuista! Mutta voihan ne olla ihan kivojakin ;)

    SvaraRadera