javascript

24 apr. 2010

La Torrefazione - morgonmål

Klockan är 09.46 när vi stiger in på "Torre". Det finns gott om plats ännu (mycket avvikande när det gäller Torre, det är alltid fullt, vilket är bra förstås). Jag tar "La Torres  frukost" och J-P "Baristans energi - frukost". Det står att båda innehåller köttpålägg, emmental och grönsaker (plus andra muns-bitar också). Låter bra, vi kör med det. Till morgonmålet (båda kostar 11 €) får man välja ett valfritt kaffe och också välja mellan apelsin - eller äppelsaft (vi körde med den inhemska äppelsaften, plus poäng för det).


 Vi har knappt hunnit sätta oss vi bordet så är morgonmålet redan framför oss; plus poäng igen. Så till den lilla besvikelsen. På vardera tallrik finns en skiva ost, en skiva köttpålägg och tre skivor tomat. That's it för dom påläggen. Med tanke på att J-P hade en hel semla att fylla så räcker det nog inte. Jag hade en halv semla och en croissant men också brieost vilken jag kunde fylla min croissant med (croissanten vad föresten härligt färsk). De verkade lite som Torre kör på sparlinjen...Not good. Lägg nu ens ett salladsblad under de ynkliga tomatskivorna så det sku se lite fylligare ut. Allt smakade bra men något "extra" kunde de ha. De små melonbollarna va roliga, men vindruvorna var ganska nähty. Kaffet var perfekt, såklart.

 "La Torres frukost"

 "Baristans energi - frukost"

Fastän den lilla besvikelsen tänker jag nog testa Torres morgonmål pånytt. Hoppas bara de har läst detta inlägg före det......

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar