javascript

28 sep. 2013

De Ungas Akademi - Gästbloggare

Fick äran att fungera som veckans gästbloggare för De Ungas Akademi. Det har hänt en massa under det gångna året, så jag ville dela med mig den historien. Du kan läsa hela inlägget här.

"....Våren 2012. Det kändes som om mitt liv stod stilla. Det hade känts så efter jag blivit färdig från högskolan år 2010. Jag hade inga mål i livet och sysslade med ett jobb som inte kändes längre rätt för mig. Eller, det hade nog aldrig riktigt känts rätt. Jag kände mig fängslad, min kreativitet fick inte flöda och det kändes lite som om jag höll på att kvävas. Realisten inom mig sade “Kira, ett jobb som jobb. Man behöver inte gilla det man gör, huvudsaken att man har en stadig inkomst. Och jag får vara nöjd att jag överhuvudtaget har en arbetsgivare”. Men jag ville inte tro på det som realisten inom mig talade. Måste det verkligen vara så? Jag vill kunna njuta på fullt av det jag gör, för jobba gör man ju största delen av sitt liv, så varför skulle det då inte vara mitt drömjobb? Fastän det skulle vara att blogga, skriva recept och laga mat dagarna långa? Som nån kan tycka att inte är ett riktigt jobb...."

Läs mer här


1 kommentar :