javascript

19 mars 2014

Ja voittaja on.... - Vinnaren är.....


Olin ihan häkeltynyt siitä, kuinka monta kommentia oli tullut kirja-arvonta postaukseen, iso kiitos teille! Täytyy kyllä sanoa, että teitte tehtävästä minulle hyvin vaikean. Niin paljon ihania kesäisiä kommentteja, mutta yksi iski minuun ylitse muiden. Kyseinen henkilö oli löytänyt minun henkilökohtaisen "sweet spotin", eli torikaffit. Torikaffi on vaan eri kaffi, ja samaa mieltä kanssani oli Soulkitchenin Anna. Onneksi olkoon! Laitan sinulle mailia tulemaan.

Kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistujille, toivottavasti kirjani löytää tiensä myös teidän koteihin, tavalla tai toisella!

Ett stort tack till alla som deltog i tävlingen! Ni lämnade så huisigt många fina kommentarer. En kommentar var dock över de andra, nämligen Anna från Soulkitchen med sin kommentar om torgkaffe. Det är något magiskt med att sitta på torget och se när staden börjar vakna till liv. Kaffet smakar oftast blaah, men stämningen är på topp. Det hör absolut till en av mina favorit sommarsysselsättningar.

Hoppas min bok hittar till era hem en väg eller en annan.


4 kommentarer :

  1. Ei oo todellista! Ikinä en mitään voita ja nyt jos koskaan toivoin että onnetar olisi mun puolella. Kiitos tuhannesti Kira, en malta odottaa että saan tämän upean kirjan käsiini, sitä on niin valtavasti kehuttu. Jihuu!!!!

    SvaraRadera
  2. Mä vaadin äänten uusinta laskennan :) T: pikku mika

    SvaraRadera